Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]125g423kcal15g0g46.3g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 125g150kcal20.6g0g7.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty501g701kcal25.9g140.1g3.4g17g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g19g120kcal0.2g0.6g13.3g0g
Soijakastike 13g7.6kcal0.6g1.2g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)25g100kcal7.3g0g8g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Parmesan formaggio da pasta13g57kcal5g0g4.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.3g18kcal0.7g0.9g1.3g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g251g276kcal7.5g16.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g4100kcal200g319g236g34g
Valittu annoskoko1215g2050kcal100g159.5g118g17g
Annoskoko puolitettuna608g1025kcal50g79.8g59g8.5g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853