Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]200g675kcal24g0g74g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 200g240kcal32.9g0g12g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty800g1120kcal41.3g223.7g5.4g27.2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g30g192kcal0.3g0.9g21.3g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)40g160kcal11.6g0g12.8g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Parmesan formaggio da pasta20g91kcal8g0g6.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 10g29kcal1.1g1.5g2.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g400g440kcal12g26g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g6546kcal319.4g509.4g377.6g54.4g
Valittu annoskoko1940g3273kcal159.7g254.7g188.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna970g1637kcal79.9g127.4g94.4g13.6g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853