Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]226g761kcal27.1g0g83.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 226g270kcal37.1g0g13.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty902g1263kcal46.5g252.2g6.1g30.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g34g216kcal0.4g1g24g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)45g180kcal13.1g0g14.4g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Parmesan formaggio da pasta23g103kcal9g0g7.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g33kcal1.2g1.7g2.4g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g451g496kcal13.5g29.3g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4374g7380kcal360.2g574g425.4g61.6g
Valittu annoskoko2187g3690kcal180.1g287g212.7g30.8g
Annoskoko puolitettuna1094g1845kcal90.1g143.5g106.4g15.4g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853