Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]251g846kcal30.1g0g92.7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 251g300kcal41.2g0g15g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1002g1403kcal51.7g280.2g6.8g34.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g38g241kcal0.4g1.1g26.7g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)50g200kcal14.5g0g16g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Parmesan formaggio da pasta25g115kcal10g0g8.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g37kcal1.4g1.9g2.6g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g501g551kcal15g32.6g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g8200kcal400g638g472.8g68.4g
Valittu annoskoko2430g4100kcal200g319g236.4g34.2g
Annoskoko puolitettuna1215g2050kcal100g159.5g118.2g17.1g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853