Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]50g169kcal6g0g18.5g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 50g60kcal8.2g0g3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty200g281kcal10.3g56g1.4g6.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g7.5g48kcal0.1g0.2g5.3g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)10g40kcal2.9g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Parmesan formaggio da pasta5g23kcal2g0g1.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.5g7.3kcal0.3g0.4g0.5g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g100g110kcal3g6.5g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1640kcal80g127.6g94.4g13.6g
Valittu annoskoko486g820kcal40g63.8g47.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna243g410kcal20g31.9g23.6g3.4g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853