Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]75g254kcal9g0g27.8g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 75g90kcal12.4g0g4.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty301g421kcal15.5g84.1g2g10.2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g11g72kcal0.1g0.3g8g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)15g60kcal4.4g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Parmesan formaggio da pasta7.5g34kcal3g0g2.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.8g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g150g165kcal4.5g9.8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g2460kcal120g191.4g141.8g20.4g
Valittu annoskoko729g1230kcal60g95.7g70.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna365g615kcal30g47.9g35.5g5.1g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853