Zone-Vihreä keitto(SOSEKEITTO)

Laita kattilan pohjalle öljy ja kuullota purjoa, papuja ja parsakaalta siinä hetken, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä 10 min ja lisää kesäkurpitsapalat.

Keitä kaikki kypsäksi.

Soseuta ja lisää maito suola ja pippuri.

Kuumenna.

Laita päälle persiljasilppu.

Voit laittaa annoksen päälle raejuustoa tai kermaviiliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Purjosipuli 1000g229kcal18.1g24g2g21g
Papu, ohut vihreä, pirkka750g203kcal14.3g31.5g1.5g18g
Parsakaalinuppu750g225kcal34.5g14.3g2.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.5g6.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Maito, Kevyt750g345kcal24g36g11.3g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g3129kcal203.4g303.8g99.6g108.4g
Valittu annoskoko6060g1564kcal101.7g151.9g49.8g54.2g
Annoskoko puolitettuna3030g782kcal50.9g76g24.9g27.1g
Arvot/100g100g26kcal1.7g2.5g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144052