Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali561g118kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Jauheliha, sika-nauta 160g355kcal28g0g27.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen180g60kcal5.9g8.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)40g32kcal0.4g1.8g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Siirappi 8g24kcal0g5.9g0g0g
Ohrasuurimo 34g110kcal2.8g21.5g0.7g2.6g
Bataatti, kuorittu 140g114kcal2.2g23.6g0.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g1927kcal110g164g88.4g37.2g
Valittu annoskoko1216g964kcal55g82g44.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna608g482kcal27.5g41g22.1g9.3g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704