Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali700g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)50g40kcal0.5g2.2g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Ohrasuurimo 43g137kcal3.5g26.8g0.9g3.2g
Bataatti, kuorittu 175g142kcal2.7g29.5g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3035g2404kcal137.4g204.4g110.6g46.4g
Valittu annoskoko1518g1202kcal68.7g102.2g55.3g23.2g
Annoskoko puolitettuna759g601kcal34.4g51.1g27.7g11.6g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704