Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali701g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Jauheliha, sika-nauta 200g444kcal35.1g0g34.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)50g40kcal0.5g2.3g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Ohrasuurimo 43g137kcal3.5g26.9g0.9g3.2g
Bataatti, kuorittu 175g142kcal2.8g29.5g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g2408kcal137.8g204.8g110.8g46.4g
Valittu annoskoko1520g1204kcal68.9g102.4g55.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna760g602kcal34.5g51.2g27.7g11.6g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704