Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali841g178kcal10.1g28.6g1.7g17.7g
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42.1g0g40.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen270g89kcal8.9g13.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)60g48kcal0.6g2.7g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Ohrasuurimo 51g165kcal4.2g32.3g1g3.9g
Bataatti, kuorittu 210g170kcal3.3g35.4g0.1g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g2890kcal165.4g246g132.8g55.8g
Valittu annoskoko1824g1445kcal82.7g123g66.4g27.9g
Annoskoko puolitettuna912g723kcal41.4g61.5g33.2g14g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704