Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali982g207kcal11.8g33.4g2g20.6g
Jauheliha, sika-nauta 281g621kcal49.1g0g47.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 35g23kcal1.1g1.7g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen316g104kcal10.4g15.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)70g56kcal0.7g3.2g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 116g165kcal14.5g0.3g11.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Siirappi 14g42kcal0g10.4g0g0g
Ohrasuurimo 60g192kcal4.9g37.6g1.2g4.5g
Bataatti, kuorittu 245g199kcal3.9g41.3g0.1g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g3371kcal193g287g154.8g65g
Valittu annoskoko2128g1686kcal96.5g143.5g77.4g32.5g
Annoskoko puolitettuna1064g843kcal48.3g71.8g38.7g16.3g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704