Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1122g237kcal13.5g38.1g2.2g23.6g
Jauheliha, sika-nauta 321g710kcal56.1g0g54.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen361g119kcal11.9g17.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)80g64kcal0.8g3.6g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.5g0.4g13.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Siirappi 16g48kcal0g11.9g0g0g
Ohrasuurimo 68g220kcal5.6g43g1.4g5.2g
Bataatti, kuorittu 281g227kcal4.4g47.2g0.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g3853kcal220.4g327.8g176.8g74.4g
Valittu annoskoko2432g1926kcal110.2g163.9g88.4g37.2g
Annoskoko puolitettuna1216g963kcal55.1g82g44.2g18.6g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704