Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1262g266kcal15.1g42.9g2.5g26.5g
Jauheliha, sika-nauta 361g799kcal63.1g0g61.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen406g134kcal13.4g19.9g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)90g72kcal0.9g4.1g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 149g212kcal18.6g0.4g15.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g99kcal0.1g0.1g10.8g0g
Siirappi 18g54kcal0g13.4g0g0g
Ohrasuurimo 77g247kcal6.3g48.4g1.5g5.8g
Bataatti, kuorittu 316g255kcal5g53.1g0.2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g4335kcal247.8g369g198.8g83.6g
Valittu annoskoko2736g2167kcal123.9g184.5g99.4g41.8g
Annoskoko puolitettuna1368g1084kcal62g92.3g49.7g20.9g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704