Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)10g8kcal0.1g0.5g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Siirappi 2g6kcal0g1.5g0g0g
Ohrasuurimo 8.5g27kcal0.7g5.4g0.2g0.6g
Bataatti, kuorittu 35g28kcal0.6g5.9g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g482kcal27.8g41g22.2g9.2g
Valittu annoskoko304g241kcal13.9g20.5g11.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna152g120kcal7g10.3g5.6g2.3g
Arvot/100g100g79kcal4.6g6.7g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704