Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1402g296kcal16.8g47.7g2.8g29.4g
Jauheliha, sika-nauta 401g887kcal70.1g0g68.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen451g149kcal14.9g22.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)100g80kcal1g4.5g7g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Ohrasuurimo 85g274kcal7g53.8g1.7g6.5g
Bataatti, kuorittu 351g284kcal5.5g59g0.2g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g4816kcal275.6g410g221g92.8g
Valittu annoskoko3040g2408kcal137.8g205g110.5g46.4g
Annoskoko puolitettuna1520g1204kcal68.9g102.5g55.3g23.2g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704