Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2800g591kcal33.6g95.2g5.6g58.8g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen900g297kcal29.7g44.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)200g160kcal2g9g14g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.6g0g0g
Ohrasuurimo 170g548kcal14g107.4g3.4g12.9g
Bataatti, kuorittu 700g567kcal11g117.8g0.4g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12140g9617kcal550g818.4g441.4g185.4g
Valittu annoskoko6070g4808kcal275g409.2g220.7g92.7g
Annoskoko puolitettuna3035g2404kcal137.5g204.6g110.4g46.4g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704