Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali421g89kcal5g14.3g0.8g8.8g
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen135g45kcal4.5g6.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)30g24kcal0.3g1.4g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Siirappi 6g18kcal0g4.5g0g0g
Ohrasuurimo 26g82kcal2.1g16.1g0.5g1.9g
Bataatti, kuorittu 105g85kcal1.7g17.7g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g1445kcal82.6g122.8g66.2g27.8g
Valittu annoskoko912g722kcal41.3g61.4g33.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna456g361kcal20.7g30.7g16.6g7g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704