Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 11g72kcal2.9g0.7g6.2g1.3g
Kirjolohifilee 625g1033kcal104.6g0g68.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.1g5.3kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprika punainen 212g62kcal2g9.6g0.8g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Juuriselleri 94g30kcal1.2g4.3g0.2g2.9g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.3g0.1g0.4g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 300g402kcal7.3g85.6g0.8g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3972kcal245.8g230.4g221.8g44.4g
Valittu annoskoko1530g1986kcal122.9g115.2g110.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna765g993kcal61.5g57.6g55.5g11.1g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785