Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 15g100kcal4g1g8.6g1.8g
Kirjolohifilee 874g1446kcal146.4g0g96.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.4g7.4kcal0.3g1.4g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Paprika punainen 297g87kcal2.8g13.4g1.2g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Juuriselleri 131g41kcal1.6g6g0.3g4.1g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.7g0.2g0.5g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 420g562kcal10.2g119.8g1.2g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g5561kcal343.8g322.8g310.8g62g
Valittu annoskoko2142g2781kcal171.9g161.4g155.4g31g
Annoskoko puolitettuna1071g1390kcal86g80.7g77.7g15.5g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785