Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Kirjolohifilee 125g207kcal20.9g0g13.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Juuriselleri 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu3.7g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 60g80kcal1.5g17.1g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g794kcal49.2g46.2g44g9g
Valittu annoskoko306g397kcal24.6g23.1g22g4.5g
Annoskoko puolitettuna153g199kcal12.3g11.6g11g2.3g
Arvot/100g100g130kcal8g7.6g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785