Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 21g143kcal5.7g1.5g12.3g2.6g
Kirjolohifilee 1249g2065kcal209.2g0g137.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.2g11kcal0.5g2g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g162g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Juuriselleri 187g59kcal2.3g8.6g0.4g5.8g
Inkivääri, tuore, silputtu38g30kcal0.7g6.7g0.3g0.7g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Rypsiöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 600g803kcal14.6g171.1g1.7g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g7944kcal491.2g461.2g444.2g88.8g
Valittu annoskoko3060g3972kcal245.6g230.6g222.1g44.4g
Annoskoko puolitettuna1530g1986kcal122.8g115.3g111.1g22.2g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785