Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 4.2g29kcal1.1g0.3g2.5g0.5g
Kirjolohifilee 250g413kcal41.8g0g27.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 120g161kcal2.9g34.2g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1589kcal98.2g92g89g17.4g
Valittu annoskoko612g794kcal49.1g46g44.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna306g397kcal24.6g23g22.3g4.4g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785