Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 133g38kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Juuriselleri 33g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 266g203kcal5g41.3g0.5g2.7g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta266g13kcal0.5g1.1g1.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas67g186kcal12.7g0g14.6g0g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g1061kcal43.4g125.6g34.4g25.8g
Valittu annoskoko1012g530kcal21.7g62.8g17.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna506g265kcal10.9g31.4g8.6g6.5g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390