Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 166g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Juuriselleri 42g13kcal0.5g1.9g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 333g253kcal6.3g51.6g0.7g3.3g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta333g17kcal0.7g1.3g1.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g1326kcal54.4g157.2g43g32g
Valittu annoskoko1265g663kcal27.2g78.6g21.5g16g
Annoskoko puolitettuna633g332kcal13.6g39.3g10.8g8g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390