Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 233g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Porkkana 350g114kcal2.2g19.4g0.7g8.9g
Juuriselleri 58g18kcal0.7g2.7g0.1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 466g355kcal8.8g72.2g0.9g4.7g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta466g23kcal0.9g1.9g1.9g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas117g326kcal22.1g0g25.6g0g
Persilja 23g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g1856kcal76g220g60g45g
Valittu annoskoko1771g928kcal38g110g30g22.5g
Annoskoko puolitettuna886g464kcal19g55g15g11.3g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390