Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 300g86kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana 449g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Juuriselleri 75g24kcal0.9g3.4g0.1g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 599g456kcal11.3g92.9g1.2g6g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta599g30kcal1.2g2.4g2.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas150g419kcal28.5g0g33g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g2387kcal98g282.8g77.4g57.8g
Valittu annoskoko2277g1193kcal49g141.4g38.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna1139g597kcal24.5g70.7g19.4g14.5g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390