Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Juuriselleri 8.3g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 67g51kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta67g3.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g265kcal10.8g31.4g8.6g6.6g
Valittu annoskoko253g133kcal5.4g15.7g4.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna127g66kcal2.7g7.9g2.2g1.7g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390