Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 333g96kcal3.3g15.3g1g6g
Porkkana 499g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Juuriselleri 83g26kcal1g3.8g0.2g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 666g507kcal12.5g103.2g1.3g6.7g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta666g33kcal1.3g2.7g2.7g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas166g466kcal31.6g0g36.6g0g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g2652kcal108.6g314.4g86.2g64.2g
Valittu annoskoko2530g1326kcal54.3g157.2g43.1g32.1g
Annoskoko puolitettuna1265g663kcal27.2g78.6g21.6g16.1g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390