Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Juuriselleri 100g32kcal1.2g4.6g0.2g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta800g40kcal1.6g3.2g3.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas200g560kcal38g0g44g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g3186kcal130.6g377.6g103.4g77g
Valittu annoskoko3040g1593kcal65.3g188.8g51.7g38.5g
Annoskoko puolitettuna1520g797kcal32.7g94.4g25.9g19.3g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390