Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Juuriselleri 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 133g101kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta133g6.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g530kcal21.8g63g17g12.6g
Valittu annoskoko506g265kcal10.9g31.5g8.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna253g133kcal5.5g15.8g4.3g3.2g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390