Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Juuriselleri 25g7.9kcal0.3g1.1g0g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta200g10kcal0.4g0.8g0.8g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas50g140kcal9.5g0g11g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g797kcal32.6g94.2g25.6g19.2g
Valittu annoskoko760g398kcal16.3g47.1g12.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna380g199kcal8.2g23.6g6.4g4.8g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390