Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 115g44kcal1.2g7.9g0.2g2.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g15g15kcal2.7g0g0.5g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g37g22kcal0.1g5.6g0g0.5g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g206kcal9g30.8g3.8g7.8g
Valittu annoskoko208g103kcal4.5g15.4g1.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna104g52kcal2.3g7.7g1g2g
Arvot/100g100g50kcal2.2g7.4g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666