Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 230g88kcal2.3g15.9g0.5g5.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g30g30kcal5.4g0.1g0.9g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g74g45kcal0.3g11.2g0.1g1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g413kcal18.4g62g7.8g15.6g
Valittu annoskoko415g206kcal9.2g31g3.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna208g103kcal4.6g15.5g2g3.9g
Arvot/100g100g50kcal2.2g7.5g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666