Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 835g320kcal8.3g57.6g1.7g20.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Hunaja 33g110kcal0.2g27g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)25g161kcal3.9g3.6g14.8g1.8g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g167g548kcal40.1g0g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2470g2517kcal109.4g192.4g133.6g51g
Valittu annoskoko1235g1259kcal54.7g96.2g66.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna618g629kcal27.4g48.1g33.4g12.8g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756