Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1001g384kcal10g69.1g2g25g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.4g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)30g193kcal4.7g4.4g17.7g2.1g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g200g658kcal48.1g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2964g3020kcal131.2g231g160.4g61g
Valittu annoskoko1482g1510kcal65.6g115.5g80.2g30.5g
Annoskoko puolitettuna741g755kcal32.8g57.8g40.1g15.3g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756