Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1168g448kcal11.7g80.6g2.3g29.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Hunaja 47g154kcal0.2g37.8g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)35g225kcal5.5g5.1g20.7g2.5g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g234g767kcal56.1g0g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3458g3524kcal153g269.4g187.2g71.4g
Valittu annoskoko1729g1762kcal76.5g134.7g93.6g35.7g
Annoskoko puolitettuna864g881kcal38.3g67.4g46.8g17.9g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756