Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1335g512kcal13.4g92.1g2.7g33.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Hunaja 53g176kcal0.3g43.2g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)40g258kcal6.2g5.8g23.6g2.8g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g267g877kcal64.1g0g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3952g4027kcal175g307.8g214g81.4g
Valittu annoskoko1976g2013kcal87.5g153.9g107g40.7g
Annoskoko puolitettuna988g1007kcal43.8g77g53.5g20.4g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756