Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1502g577kcal15g103.6g3g37.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Hunaja 60g199kcal0.3g48.5g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)45g290kcal7g6.5g26.6g3.2g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g300g987kcal72.1g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4446g4530kcal196.6g346g240.6g91.8g
Valittu annoskoko2223g2265kcal98.3g173g120.3g45.9g
Annoskoko puolitettuna1112g1133kcal49.2g86.5g60.2g23g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756