Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 167g64kcal1.7g11.5g0.3g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Hunaja 6.7g22kcal0g5.4g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)5g32kcal0.8g0.7g3g0.4g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g33g110kcal8g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g504kcal21.8g38.4g26.8g10.4g
Valittu annoskoko247g252kcal10.9g19.2g13.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna124g126kcal5.5g9.6g6.7g2.6g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756