Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)60g386kcal9.4g8.7g35.4g4.2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g400g1314kcal96g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g6032kcal262g461g320.4g122g
Valittu annoskoko2960g3016kcal131g230.5g160.2g61g
Annoskoko puolitettuna1480g1508kcal65.5g115.3g80.1g30.5g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756