Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 334g128kcal3.3g23g0.7g8.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.8g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)10g64kcal1.6g1.5g5.9g0.7g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g67g219kcal16g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana988g1007kcal43.8g77g53.4g20.2g
Valittu annoskoko494g503kcal21.9g38.5g26.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna247g252kcal11g19.3g13.4g5.1g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756