Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)15g97kcal2.3g2.2g8.9g1.1g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g100g328kcal24g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1508kcal65.4g115.4g80.2g30.6g
Valittu annoskoko740g754kcal32.7g57.7g40.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna370g377kcal16.4g28.9g20.1g7.7g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756