Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 668g256kcal6.7g46.1g1.3g16.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.6g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)20g129kcal3.1g2.9g11.8g1.4g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g134g439kcal32g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1976g2013kcal87.2g154g107g40.8g
Valittu annoskoko988g1007kcal43.6g77g53.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna494g503kcal21.8g38.5g26.8g10.2g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756