Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 129g423kcal13.6g78.2g2.8g12.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g141g492kcal8.4g106.9g2.4g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen469g155kcal15.5g23g0g0g
Oivariini, 60 (100g)23g129kcal0.2g0.2g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g2397kcal75.4g416.6g38.6g31.2g
Valittu annoskoko1092g1198kcal37.7g208.3g19.3g15.6g
Annoskoko puolitettuna546g599kcal18.9g104.2g9.7g7.8g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336