Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 138g451kcal14.5g83.5g3g13.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g150g525kcal9g114g2.6g3g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)25g138kcal0.2g0.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g2557kcal80.4g444.4g41.2g33.2g
Valittu annoskoko1165g1278kcal40.2g222.2g20.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna583g639kcal20.1g111.1g10.3g8.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336