Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 14g45kcal1.5g8.4g0.3g1.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g15g53kcal0.9g11.4g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g257kcal8.2g44.6g4.2g3.4g
Valittu annoskoko117g128kcal4.1g22.3g2.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g64kcal2.1g11.2g1.1g0.9g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336