Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 166g543kcal17.5g100.6g3.6g16.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g181g633kcal10.8g137.4g3.1g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen603g199kcal19.9g29.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)30g166kcal0.3g0.3g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g3081kcal97g535.6g49.6g40g
Valittu annoskoko1404g1541kcal48.5g267.8g24.8g20g
Annoskoko puolitettuna702g770kcal24.3g133.9g12.4g10g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336