Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 18g60kcal1.9g11.2g0.4g1.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g20g70kcal1.2g15.3g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.3g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g342kcal10.6g59.6g5.4g4.4g
Valittu annoskoko156g171kcal5.3g29.8g2.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal2.7g14.9g1.4g1.1g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336