Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 23g76kcal2.4g14g0.5g2.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g25g88kcal1.5g19.1g0.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen84g28kcal2.8g4.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g428kcal13.4g74.4g6.8g5.6g
Valittu annoskoko195g214kcal6.7g37.2g3.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna98g107kcal3.4g18.6g1.7g1.4g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336